Bude

Bude

Nyaraljon Cornwall északi részén!

Romantikára vágyik vagy családi nyaralást tervez? Szereti a természetet és netán a geológia a hobbija? Nos, Bude számos lehetőséget tartogat az Ön számára!

A British Travel Awards turisztikai közvéleménykutató, amely közvélemény szavazatai alapján osztja ki elismeréseit, kétszer nyílvánította Bude-t Nagy-Britannia legjobb tengerparti üdülőjévé. Kiterjedt homokos strandjain úgy a családok, mint a szörfösok vagy a kutyabarátok is megtalálják számításaikat.

A lélegzetelállító táj olyan természeti érdekességekkel is rendelkezik, mint sziklába vájt úszómedence Summerleaze Beach-en, mely szelesebb tengeri viszonyok között is lehetővé teszi a fűrdőzést.

Budenél is csatlakozni lehet továbbá, ahhoz a többszáz mérföld hosszú turistaösvényhez, amely a szárazföld mentén járja körbe a félsziget partvonalát. A túraútvonal lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy kedvének megfelelően bebarangolja a környéket, legyen az egy rövidebb séta egy közeli piknik pontig vagy egy nagyobb erőpróbát igénylő kirándulás.

A környék rendelkezik néhány fantasztikusan érdekes köképződménnyel is, melyet kedvére megcsodálhat és tanulmányozhat, akit pont a geológia érdekel.

Ami még Önre vár ha ide látogat

  • Tengernyi tiszta, aranyszínű homokos part, többnyire egy magas szikla tövében
  • Fantasztikus hullámszörf és más vizisport lehetőségek
  • Nagyszerű séták a pompásan friss levegőn, melynek során felfedezheti a partvonal szépségeit és titkait vagy különleges ásványokat vehet szemügyre közelebbről
  • Több természetvédelmi terület
  • Lehetőség több szabadtéri programból válogatni, mint a kerékpározás, lovaglás, sziklamászás, kötélen való ereszkedés, horgászat vagy a golf.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük