Bude

Bude

Látogasson el Cornwall északi partvidékén fekvő Bude helységbe!

Romantikára vágyik vagy családi nyaralást tervez, szereti a természetet vagy netán a geológia a hobbija? Nos, Bude számos lehetőséget tartogat az Ön számára!

A British Travel Awards turisztikai közvéleménykutató, amely közvélemény szavazatai alapján osztja ki elismeréseit, kétszer nyílvánította a legjobb tengerparti üdülővé Nagy-Britanniában. Homokos strandjain úgy a családok, mint a szörfösok vagy a kutyabarátok is megtalálják számításaikat.

A lélegzetelállító táj olyan természeti érdekességekkel is rendelkezik, mint sziklába vájt úszómedence Summerleaze Beach-en, mely szelesebb tengeri viszonyok között is lehetővé teszi az önfeledt fűrdőzést.

Budenél is csatlakozni lehet továbbá, ahhoz a többszáz mérföld hosszú turistaösvényhez, amely a szárazföld mentén járja körbe a félsziget partvonalát. A túraútvonal lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy kedvének megfelelően bebarangolja a környéket, legyen az egy rövidebb séta egy közeli piknik pontig vagy egy nagyobb erőpróbát igénylő kirándulás.

A környék rendelkezik néhány fantasztikusan érdekes köképződménnyel is, melyet kedvére csodálhat és tanulmányozhat.

  • Tengernyi tiszta, aranyszínű, homokos part, legtöbbször magas sziklák tövében
  • Fantasztikus hullámszörf és más vizisport lehetőségek
  • Nagyszerű séták – derítse fel a partvidéket és a tengerpartot; vizsgálja meg az ásványokat!
  • Kiváló szabadtéri programok – kerékpározzon, lovagoljon, másszon sziklát, ereszkedjen kötélen, horgásszon, vagy golfozzon
  • Jópár természetvédelmi terület

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük