Headland Hotel, Newquay

A Headland Hotel

Élvezze a nyaralást Cornwall egyik legjobb szállodájában

Akár a romantikus, festői partszakaszokkal tarkított utazásokat kedveli vagy csak egy wellness hétvégén szeretne ellazulni, a Headland Hotel fényűző dekorációja és egyedi bája megfelelő kényelmet fog biztosítani az Ön számára. Ugyanakkor az ideális hely lesz ahhoz, hogy élvezze a cornwalli vendégszeretetet.  A tágas, elegáns tengerparti szobák és kényelmes lakosztályok nyugodt légkört kínálnak minden pihenni vágyó vendégnek.

Ha ennél még több nyugalomra vágyik és egy kicsit jobban visszavonulna a világtól, választhatja a szállódához tartozó valamelyik önellátó vendégházat.

Közel a strandhoz, messze a tömegektől

A saját homokos stranddal és a panorámás, öbölre tekintő kilátással rendelkező Headland Hotel egyedülálló lehetőséget nyújt Cornwall szépségének megtapasztalására. Két percre a híres Fistral strandtól, de saját, exkluzív homokos partszakaszának köszönhetően, távol a tömegektől!

Klasszikus kényelem, modern luxus

A Headland Hotel a klasszikus kényelmet ötvözi a legmodernebb wellness-létesítményekkel. Pihenjen családjával, barátaival vagy kollégáival e félelmetesen szép tengerparti panoráma közepette, mindezt Newquay egyik ikonikus négycsillagos szállodájában, mely garantáltan a kedvence lesz.

Ahol a történelem összekacsint a jelennel

Az 1900-ban alapított Headland Hotel kezdetektől a királyi látogatók kedvelt üdülőhelye volt, beleértve VI. György királyt, VII. Edward királyt, a walesi herceget és hercegnőt.

Hírnevüket a mozivásznon is gyarapították, amikor itt forgatták Roald Dahl „A boszorkányok” című könyvének megfilmesítését.

Cornwall varázsa

Newquay egyedülálló varázsa napokra leköti majd: napkeltéivel, gyönyörű strandjaival, finom ételeivel, éjszakai életével és butikjaival. Csatangolhat a városban, bérelhet kajakot vagy beugorhat egy tengeri halásztúrára. A tengerparton kívül pedig számos más érdekes látnivalót és gyerekbarát tevékenységet is talál. Mint például az állatkert (Newquay Zoo), a vidámpark (Dairyland) vagy a lélegzetelállító sziklákon kígyozó túraösvények mérföldjei.

Kifogástalan vendéglátás

A szálló barátságos vendégszeretete egyik legfontosabb tulajdonsága, melyre joggal büszkék lehetnek. Megtiszteltetés számukra, hogy az egyetlen hotel Newquayban, amely arany helyezést nyert a cornwalli turizmust évről évre minősítő versenyen, 2015-ben (Cornwall Tourism Awards).

Ugyanebben az évben nyerték el a Tripadvisor kiválósági tanusítványát és az AA (Britt Autóklub) által osztott 4 Ezüst Csillag – a 4 Silver Star – kitüntetést. Ezzel egyidőben éttermük a vendéglátóipari egységeknek osztott egy rozettával is büszkélkedhet (AA Rosette Award for Culinary Excellence).

A szálloda számos WorldHost elismerés birtokosa is, melyek az általuk nyújtott vendéglátói szolgáltatások magas szinvonalát dícsérik.

Vélemény, hozzászólás?